Kiszállítási díjak

Az árut a megrendelés visszaigazolásakor egyeztetett határidőn belül, munkanapokon 8-16 óra között szállítjuk ki.
A lejjebb megadott felárak ellenében a megrendelő a kézbesítést munkanapokon 17 - 20 óra közötti időpontra is kérheti, vagy akár szombatra is (a szombati kiszállítás nem minden településre kérhető!).
A házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott címig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. A szállítás díja egyéb szolgáltatást (pl. beüzemelést, szaktanácsadást) nem tartalmaz.
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni a megadott címen, úgy a csomag érkezéséről értesítést hagy a helyszínen. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban ismét megkísérli a kiszállítást. Minden megismételt kiszállítás díja bruttó 2.500 Ft.
Lehetőség van arra is, hogy megrendelő a szállítóval egyeztetve, a termék utánküldését kérje egy másik címre. Ennek díja általában megegyezik az eredeti szállítási költséggel, de pontos információt a szállítótól kérhet.

Szállítási díjak

  • 70 000 Ft bruttó rendelési érték alatt : 990 Ft
  • 70 000 Ft bruttó rendelési érték felett : díjtalan
  • Személyes átvétel az üzletünkben : díjtalan
  • Szombati kézbesítés felára : 1.580 Ft
  • Munkanapokon 17 - 20 óra közötti kézbesítés felára: 590 Ft

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét és a 27% ÁFA-t is.
Fenti díjak normál terjedelmű, nem törékeny kezelésű küldemények Magyarország területére történő kézbesítésére vonatkoznak. Terjedelmes küldemény esetén a díjak külön kerülnek megállapításra, melyet a megrendelés visszaigazolásakor jelzünk. Ha a többletdíjat a megrendelő nem fogadja el, jogában áll a megrendeléstől is elállni.

Fizetési módok

A fizetés és az átvétel módját a megrendelés feladása közben a "Pénztár" funkcióban a "Fizetés módja" mezőben választhatja ki.

Előre utalással
A termék vételárának megfizetése előre történő átutalással is történhet. Ebben az esetben az utánvét díja megtakarítható. A megrendelés visszaigazolását követően e-mailben vagy faxon számlamásolatot küldünk, amely alapján a banki átutalás megtörténhet. A megrendelt terméket a vételár számlánkra történő megérkezését követően adjuk át a szállítónak.

Utánvéttel
A szállítási díjjal növelt vételárról készpénzfizetéses számlát állítunk ki, melynek ellenértéke a szállítónak készpénzben fizetendő a termék átvételekor.

Kérjük átvételkor feltétlenül ellenőrizze az alábbiakat!

Az áru sértetlenségéről az átvételkor meg kell győződni! Ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét, majd tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket és a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben sérülést vagy eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni a szállítóval. A kézbesítési jegyzékre kérjük írja rá észrevételét és írassa alá a kézbesítővel. Észrevételéről kérjük tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat is, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk. 

A csomag átvétele után észlelt áruhiányokat vagy sérüléseket nem áll módunkban orvosolni!

Az indokolatlan visszaszállítás költsége (egyéb ettől eltérő megállapodás híján) minden esetben a vásárlót terheli, melyet az Eladó számláz ki a Vevőnek. További információk az ÁSZF-ben!

Mit tegyen ha a csomagolás vagy a termék sérült ?

  • Ha a csomagolás sérült alaposan vizsgálja meg a terméket. Ha a termék sértetlen a küldeményt vegye át, de a kézbesítési jegyzékre írja rá, hogy a csomagolás sérült, és írassa alá a kézbesítővel.
  • Ha a termék sérült a küldeményt ne vegye át. A kézbesítési jegyzékre írja rá észrevételét és írassa alá a kézbesítővel. A kézbesítő visszaszállítja a terméket és intézkedünk a továbbiakról.

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben