Cégünkről

 

Árukereső-Megbízható-bolt   A bolt a korábbi vásárlóinak véleménye alapján Megbízható Bolt minősítéssel rendelkezik.
Véleményt a boltról kizárólag a bolt vásárlói írhatnak, akik a vásárlásukat követően a Megbízható Bolt program keretén belül kérdőívet kapnak, ezáltal értékelhetik a bolt szolgáltatását.
Vásárlóink közül    
98.25%   ajánlaná ismerősének a boltot
100.00%   kapta meg a terméket 10 napon belül
     

Itt olvashat rólunk vásárlói véleményeket: Vásárlói vélemények

 

megaram_kft

A Megaram Kft. az 1994-es megalakulása óta Baja és vonzáskörzetének piacvezető informatikai és irodatechnikai vállalkozása.
A vállalkozás fő tevékenysége számítás- és irodatechnikai eszközök kereskedelme és az ezekhez kapcsolódó komplex szolgáltatások nyújtása.
Sikereinket nagyrészt annak köszönhetjük, hogy az elmúlt 20 év során mindvégig igyekeztünk megrendelőink érdekeit az első helyen szem előtt tartva, minden igényre és problémára a lehető legrugalmasabb, leggyorsabb és leggazdaságosabb megoldást biztosítani.
Tudjuk és valljuk, hogy ügyfeleink bizalma, elégedettsége és lojalitása a cégünk legfőbb értéke és jövője, így továbbra is arra törekszünk, hogy a Megaram név ezután is a korrektség, megbízhatóság és a rugalmasság szinonimája legyen.

A 20 évvel ezelőtt megfogalmazott alapfilozófiánk változatlan:
Mi csak olyan terméket ajánlunk vásárlóinknak, amit mi magunk is megvásárolnánk, és úgy javítjuk megbízóink gépeit, mintha a sajátunkat javítanánk.

Természetesen bármennyire is igyekszünk elkerülni, mi is követhetünk el hibákat, viszont minden partnerünk biztos lehet abban, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a felmerülő problémákat a lehető legkorrektebb módon orvosoljuk úgy, hogy az sokkal inkább építse, mint rombolja cégünk jó hírét.
Köszönettel fogadunk minden javaslatot vagy kritikát, amivel még jobbá és ügyfélközpontúbbá tudjuk tenni munkánkat.
A legnagyobb elismerés a számunkra az, ha a vásárlóink mosollyal az arcukon lépnek ki az üzletünkből és örömmel térnek vissza akkor is, ha igazából semmi konkrét vásárlási tervük sincs, csak egy kedves szóra vagy mosolyra vágynak.

Mi bajaiak nagyon büszkék vagyunk a halászlénkre. Amikor messziföldről érkező vendégeket fogadunk a szokásosnál is nagyobb gondossággal és odafigyeléssel készülünk és nagy örömet jelent számunkra, ha látogatóink, vendégeink jó hírünket viszik ország- és világszerte.
Mi, ahogy Baján ismernek bennünket, a Megaramosok ugyanígy büszkék vagyunk arra, hogy már nem csak a környékbeli, hanem az ország valamennyi településén elérhetőek a termékeink és szolgáltatásaink.
Mi is mindent megteszünk azért, hogy megrendelőink maradéktalanul elégedettek legyenek és legközelebb is visszatérjenek hozzánk.
Ha valaki mégis megkérdezné, hogy miért is bízna meg egy vidéki cégben, annak csak azt tudjuk mondani, hogy egy ilyen kis városban, mint Baja, ha nem jól végeznénk a dolgunkat, ha nem értenénk ahhoz, amit csinálunk, ha nem lennénk pontosak és megbízhatóak, akkor a 24 év alatt már rég felkopott volna az állunk...
A Megaram viszont már 24 éve a térség piacvezető számítástechnikai vállalkozása a legnagyobb gyártók kiemelt partnere.

Adjon egy esélyt és próbáljon ki bennünket, hogy Önnek is bizonyíthassunk!


CÉGADATOK


Név: Megaram Elektronikai Kereskedelmi és Szerviz Kft. (rövid név: Megaram Kft.)
Alapítva: 1994. 04. 15.
Cím: 6500 Baja, Szabadság u. 26.
Adószám: 11036179-2-03
EU adószám: HU11036179
Cégjegyzékszám: 03-09-102979
Dolgozói létszám: 14 fő (2018)
Pénzforgalmi szám: 10402513-25114454-00000000

A MEGARAM.HU WEBÁRUHÁZ


Az elmúlt évtizedben az internet életünk részévé vált, átalakítva sokak vásárlási szokásait is.
Vásárlásaik során sokan igénylik ma is a közvetlen emberi kapcsolatot, szeretnék kikérni egy nap mint nap az adott témával foglalkozó szakember véleményét és tanácsait, kézbe fogni, megtapogatni a kiválasztott árut, tudni azt, hogy a kasszánál történő fizetést követően sem maradnak egyedül, van hova visszamenni, odatelefonálni, amikor kérdésük, problémájuk merül fel a vásárolt árucikkel kapcsolatban.
Szintén jellemző vásárlói elvárás ma már az is, hogy a beszerzendő terméket a lehető legszélesebb kínálatból, a lehető legrészletesebb információk összevetését követően, a lehető legkedvezőbb feltételekkel rendelhessék meg, akár otthonról is a számítógépükön keresztül.
Mindkét megoldás számos előnnyel és hátránnyal is járhat, így mi igyekeztünk egy olyan rendszert létrehozni, amely ötvözi az előnyöket és minimálisra csökkenti a hátrányokat.
A célunk az, hogy a hagyományos bolti értékesítés során is tudjuk biztosítani vásárlóinknak az internetes áruházakban elérhető széles termékválasztékot és információkat, ugyanakkor a webáruházunkban történő megrendelés során is lehetőséget biztosítunk a személyes konzultációra, tanácsadásra, a vásárlást követően pedig ugyanolyan terméktámogatást nyújtunk, mint a bolti értékesítést követően.

ÁRAK

Igyekszünk megrendelőink részére a lehető legkedvezőbb vásárlási lehetőséget biztosítani, amihez alapot a legtöbb gyártónál és disztribútornál élvezett kiemelt partneri kondícióink jelentenek.
Áraink a piaci mozgásoknak megfelelően folyamatosan változnak. Az országosan meghirdetett gyártói akciókon kívül folyamatosan hirdetünk csak nálunk elérhető akciós árakat is.
Az árainkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy figyelembe véve azt az előnyt, amit helyi, megbízható vállalkozásként tudunk biztosítani megrendelőinknek, még akkor is érdemes legyen nálunk vásárolni, ha esetleg más, bizonytalan hátterű és jövőjű, sok esetben külföldi székhelyű internetes áruhátakban alacsonyabb árakat is találhatnak.

BOLTI ÁR - WEBÁRUHÁZI ÁR

Alaphelyzetben arra törekszünk, hogy a bolti áraink egyezzenek meg a webáruházunkban megadott árakkal.
A gyakorlatban ugyanakkor egyelőre kivitelezhetetlen az, hogy az üzletünkben kihelyezett termékek napi akár többszöri átárazásával is lekövethessük a webáruházi áraink folyamatos mozgását. Áreltérés esetén a vevőink minden esetben az alacsonyabb áron vásárolhatják meg az adott terméket. Ez konkrétan annyit jelent, hogy amennyiben az üzletünkben lévő termék árcímkéjén szereplő ár magasabb, mint az aktuális webáruházi ár, akkor ezen az alacsonyabb áron kerül értékesítésre az áru. Ellenkező esetben természetesen az árcímkén szereplő alacsonyabb ár a mérvadó.

MINDIG AKTUÁLIS

A rendszer fejlesztése során kiemelt prioritást kapott az az elvárás, hogy az áruházban csak és kizárólag olyan termékek jelenhessenek meg, amelyeket ténylegesen le is tudunk szállítani megrendelőinknek. A rendszer alapja a saját ügyviteli rendszerünkkel és a jelentős beszállítóink mindegyikével fennálló folyamatos online kapcsolat, amely lehetőséget biztosít a készlet és ár adatok folyamatos aktualizálására.

A TERMÉKEK ELÉRHETŐSÉGE

Az áruházban külön szűrhetőek a "Raktáron" lévő termékeink, amelyeket a bajai üzletünkbe befáradva azonnal át tudunk adni vevőinknek.
Az "1-3 munkanap" elérhetőség esetén az adott termék valamelyik beszállítónk raktárában van és onnan jellemzően 1 munkanap alatt hozzánk érkezhet.
Az "Érkezik" státuszú termékek az adott pillanatban nincsenek raktáron egyik beszállítónknál sem, viszont legalább az egyikükhöz biztosan érkezni fog belátható időn belül.
A "Rendelhető" megjelölésű termék vagy olyan beszállító kínálatában szerepel, amely nincs online kapcsolatban az áruházunkkal vagy az adott terméket a magyarországi importőr is csak konkrét megrendelés esetén rendeli meg.

TOVÁBBI FEJLESZTÉSEK

A megaram.hu webáruház indulása több éves fejlesztés eredménye, ennek ellenére korántsem végleges állapot. A termékek és termékkörök feltöltése folyamatosan zajlik. Tovább dolgozunk azon is, hogy az áruház még könnyebben kezelhetővé és információgazdagabbá váljon.
További fejlesztéseinkhez várjuk ügyfeleink javaslatait, ötleteit és észrevételeit is!

 

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben