Oldalbanner Oldalbanner
Nagyítás a képre kattintva
BenQ MS506 SVGA DLP 3D projektor
94 890,- Ft

Irodai projektor • Normál vet. távolság • DLP technológia • SVGA 800x600 pixel képfelbontás • 4:3 képarány • 3200 Lumen fényerő • 13.000:1 kontraszt • 4.000 óra lámpa élettartam • Csatlakozók: D-Sub (VGA), RCA (Kompozit), S-Video, USB, RS232
5 / 1 értékelésből
Értékelje elsőként!
Köszönjük
értékelését!
94 890,- Ft
Üzletünkben átvehető:
1-2 napon belül
Ingyenes
Kiszállítással:
2-3 napon belül Önnél
Ingyenes
Garancia Gyártó Termék azonosítója Gyártói cikkszám
36 hónap BenQ ID.30153 9H.JA477.14E

Vásárlására 14 nap pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!
Minden termék hivatalos hazai forrásból származik és gyártói garanciával rendelkezik.
A kiválasztott terméket üzletünkben megtekintheti, kipróbálhatja.
Üzletünkben rendelését személyesen átveheti és bankkártyával is fizethet.


BenQ MS506 SVGA DLP 3D projektor
Gyári azonosító: 9H.JA477.14E

Irodai projektor • Normál vet. távolság • DLP technológia • SVGA 800x600 pixel képfelbontás • 4:3 képarány • 3200 Lumen fényerő • 13.000:1 kontraszt • 4.000 óra lámpa élettartam • Csatlakozók: D-Sub (VGA), RCA (Kompozit), S-Video, USB, RS232

Még több megtakarítás az energiafelhasználáson a BenQ SmartEco™ technológiájával

A BenQ SmartEco technológiája alacsony üzemeltetési költséget, páratlan fényerőt, kitűnő képminőséget és optimalizált lámpa élettartamot kínál, egy tökéletesített technológiát, amelyet egy üzleti projektor kínálhat. Ezzel a speciális újítással akár 70%-os energia-megtakarítás és alacsonyabb üzemeltetési költségek érhetők el, miközben ultra-élénk képminőség élvezhető bármely tárgyalóteremben.

SmartEco üzemmód

A SmartEco üzemmóddal a projektor pontosan annyi lámpa teljesítmény használ, mint amennyi a legjobb kontraszt arány eléréséhez szükséges.

 

Normál üzemmód
Átlagos energiafelhasználás 296W

 

SmartEco üzemmód
Megnövelt részletek a sötét jeleneteknél
Átlagos energiafelhasználás 163W

 

(Source: 2010 Philips white paper)

Lámpa kímélő üzemmód

Egy projektor lámpacseréje teszi ki a projektor teljes birtoklási költségének jelentős részét. A lámpakímélő üzemmódot úgy tervezték, hogy dinamikusan, akár 50%-kal, a megjelenített tartalomnak megfelelően csökkentse a fényerőt. Ennek megfelelően a lámpacsere gyakorisága is ritkul, valamint a csere költsége akár 50%-kal is mérséklődik.

Eco Blank üzemmód

Az Eco Blank üzemmóddal a  tanárok elsötétíthetik a a vetítővásznat, ha a diákoknak rájuk kell összpontosítani, vagy ha csak egyszerűen nincs használatban a projektor. Bekapcsolt állapotban ez a speciális funkció 70%-kal csökkenti a teljes energiafelhasználást, és csökkenti a lámpa fényerejét.

 

 

 
 

Maximális teljesítmény
100% lámpa teljesítmény
A figyelem a vászonra irányul

 

Eco Blank üzemmód bekapcsolva
30% lámpa teljesítmény
A figyelem a tanárra irányul

 

"Nincs csatlakoztatott jelforrás" üzemmód

A projektor automatikusan Eco Blank üzemmódra vált, amennyiben a bekapcsolás után három perccel sem érzékel bemeneti jelforrást, illetve az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően megóvja a projektort a teljes teljesítményű felesleges üzemtől.

 

 

 
 

Csatlakoztatott jelforrás
100% lámpa teljesítmény

 

Nincs csatlakoztatott jelforrás
30% lámpa teljesítmény

 

Készenléti áramfelvétel kevesebb, mint 0,5W

Az MS506 inaktív állapotban alacsony szinten tartja a készenléti energia fogyasztást, így csak kevesebb, mint 0.5 W az áram felvétele. Ez segít megnövelni a lámpa élettartamát, valamint csökkenti az energiaköltségeket.

Audió átengedés

Az MS506  beépített hangszóróit hangrendszerként is használhatja, amennyiben készenléti üzemmódban van a projektor. Ezzel a funkcióval megtakaríthatja a különálló audió rendszer árát és a problémákat a csatlakoztatással.

Problémamentes projektor karbantartás

Felső lámpa ajtó a könnyű hozzáférés érdekében

A felső lámpa ajtó az IT személyzet munkáját könnyíti meg, mivel biztonságosan és gyorsan hozzáférhető a projektor lámpája. A lámpa cseréje még egy tanóra közepén is lehetséges, komolyabb késlekedés nélkül.

Oktatási sablon

A tanítás könnyebbé tételéhez, a BenQ oktatási sablon funkcióval bővítette az MS506-t . Mostantól, négy különböző alakzat - levél, zene, munkalap és koordináta diagram - közül választhat, így nem szükséges vonalakat vagy táblázatokat rajzolnia az interaktív vagy hagyományos táblákra.

Gyors telepítés

A távirányító Quick Install gombjának  megnyomásával a telepítő személyzet azonnali hozzáférést kap az OSD menühöz, amelyben a telepítéshez szükséges beállításokat végezheti el.

BenQ DLP® projektorok%uFE31 Hosszan tartó, tökéletes kép DLP technológiával

Időtelen képminőség:

A BenQ DLP projektorok a tartós élményeket szem előtt tartva tervezték, biztosítva ezzel a borotva-éles tisztaságot, az ultra-olvashatóságot és a valósághű színvisszaadást, hosszú éveken át. Élvonalbeli DLP technológiát használunk, ahol a képet a DMD chipen található, milliónyi apró tükör jeleníti meg a továbbfejlesztett színkeréken keresztül. Mivel a tükrök színtelenek és a csaknem zárt motorban védetten helyezkednek el, a BenQ DLP projektorok nem szenvednek az öregedés problémájától, és gyakorlatilag mentesek a képelhalványulás jelenségétől, vagyis időről-időre egységes és kiváló képet jelenítenek meg. Valójában, egy 2000 órás intenzív projektorhasználat után, egy új lámpával felszerelve, a képminőség vetekszik egy vadonatúj projektoréval.

Nem DLP projektor

Eredeti szín 2000 óra használat után Új lámpa telepítése után

BenQ DLP Projector

Eredeti szín 2000 óra használat után Új lámpa telepítése után

A DLP technológia szűrő nélküli kialakítást tesz lehetővé, így gondtalan, hosszan tartó, biztos képminőséget, és alacsony teljes bekerülési költséget biztosít. A BenQ SmartEco™ technológia tovább növeli a kontraszt-teljesítményt és a képminőséget, miközben akár 70% energia-megtakarítást ér el a lámpa energia-felhasználásának csökkentésével.

Borotvaéles tisztaság és ultra-olvashatóság:

A DLP technológia 96%-os kitöltési tényezője megszünteti a vékony fekete kereteket a képpontok körül, amely csökkentette a színek intenzitását és a részleteket. A magasabb kitöltési tényező és a minimalizált fekete keret érzékelhetően tisztább, intenzívebb és egyenletesebb színeket és képminőséget kínál.

A BenQ DLP projektorok a magas kontraszt arány segítségével hibátlanul jelenítik meg a kisméretű szöveget, a finom vonalakat és a sötétebb képrészleteket. A feketék mélyebbek, és az általános képminőség koncentráltabb és tisztább. Az előadásai sokkal könnyebben olvashatók és rendkívül hatékonyak lesznek, még egy jól megvilágított rendezvény leghátsó sorából is.

 

Nem DLP projektor

 

BenQ DLP Projector

 

(A vetítést megjelenítő fotók szimulált felvételek.)

 

ecoFACTS címke

ecoFACTS megmutatja, mennyire környezetbarátok a BenQ termékei!

A BenQ, a környezetbarát termékek fejlesztésekor nemcsak az előírásoknak passzívan megfelelni szeretne, hanem aktívan tökéletesíti a környezetbarát termékeit!

Az ecoFACTS bizonyítja, hogy a BenQ - kiemelkedő erőfeszítéseket téve - milyen eredményeket ért el a veszélyes anyagok cseréje, az anyagválasztás, a csomagolás, az energiatakarékos kialakítás és a gyártás egyéb területein.

Arzén-mentes optikai üveg

BFR/PVC-mentes készülékház

PVC-mentes műanyag csomagolás


Termékjellemzők
Kategória:Irodai
Vetítési távolság :Normál
Technológia:DLP
Képfelbontás szabvány:SVGA
Képfelbontás:800x600 pixel
Maximális képfelbontás:1600x1200 pixel
Képarány (natív):4:3
Fényerő (ANSI Lumen):3200
Kontraszt:13.000:1
Lámpa élettartam (max.):4.000 óra
Lámpa élettartam (normál):6.000 óra
Zajszint (normál):33 db
Zajszint (Eco):28 dB
Nagyítás (Zoom):1,1x
Beépített hangszóró:2W
Csatlakozók
Csatlakozók:D-Sub (VGA), RCA (Kompozit), S-Video, USB, RS232
D-Sub be:2
D-Sub ki:1
Audio bemenet:1
Audio kimenet:1
Kompozit (RCA):1
S-Video:1
USB:1x miniB
RS232:1
Fizikai jellemzők
Szélesség:283 mm
Hosszúság:222 mm
Magasság:95 mm
Tömeg:1,8 kg
Garancia
Lámpa garancia:1év vagy 2.000 óra

Utoljára megtekintett termékek
A terméket elhelyeztük a kosárban / A terméket kivettük a kosárból