Bemutatkozik a Noctua új hűtőpasztája

2019. január 31.

A gyártó legújabb üdvöskéje a már jól ismert NT-H1-es kence receptjét használja, némi extra fűszerezéssel megfejelve azt.

A Noctua friss pasztája az NT-H2-es típusjelölést kapta, és ahogyan azt bevezetőnkben is említettük, a már bizonyított NT-H1-est fejleszti tovább, mégpedig fém-oxid mikrorészecskéket keverve a korábban bevált formulához. Ennek eredményeképp nem csupán a hőátadó képesség javul (a belsős Noctua tesztek az elődhöz képest -2 °C-os előrelépésről anekdotáznak) a legtöbb esetben, de a matéria elvileg egyenletesebben, vékonyabb rétegben terül szét a kupakon. Elöljárójának mintájára az NT-H2-esnek sincs szüksége "bejáratási" periódusra, nem vezeti az elektromosságot, nem korrodál, és akár 5 évre rábízhatjuk processzorunk egészségét.

Az újonc nem jön egyedül, hiszen a baglyos urak bemutatták az ominózus NT-H1-es 10 grammos kiszerelését, csakúgy, mint az NA-CW1 névre hallgató, tisztítószerrel átnedvesített törlőkendőt, amelyet kifejezetten a szilikonzsír kulturált eltávolítására találtak ki.

Ezt nem csak 20 darabos pakkban (NA-SCW1) vásárolhatjuk meg, hanem a NT-H2-es pasztákhoz is megkapjuk őket: a kisebbik, 3,5 grammos fecskendő mellé 3, a nagyobbik, 10 grammos mellé 10 darabot, ami szimpatikus gesztus a gyártó részéről – bár az is igaz, hogy az árképzés is ennek megfelelően alakul, melyet egy kicsiny táblázatban teszünk közzé:
Termék Ajánlott fogyasztói ár
Noctua NT-H1, 3,5 gramm 8 euró/dollár
Noctua NT-H1, 10 gramm 15 euró/dollár
Noctua NT-H2, 3,5 gramm 13 euró/dollár
Noctua NT-H2, 10 gramm 25 euró/dollár
Noctua NA-SCW1, 20 darabos 8 euró/dollár

noctua_nt_h2_3_5_g_6

A Noctua újdonságai a napokban válnak hozzáférhetővé a vállalat Amazon és eBay profiljain keresztül, de hamarosan a kereskedelmi partnereik is betárazhatnak némi raktárkészletet.

 Forrás és kép : Synthwave, PROHARDVER! 2019.01.31.

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben